Damien Grove blogja

sci-fi, fantasztikum, Világ, Univerzum

Feedek
Megosztás

ingyenes webstatisztika

 

Paranoia 1.0

Paranoia. Olyan tudatállapot, amelyben kényszerképzetek gyötörnek minket, hallucinálunk, esetleg üldözési mánia tör ránk. Simon J. éppen ezeket a tüneteket kezdi észrevenni magán, nem beszélve az utóbbi időben rendszeresen érkező csomagokról, melyekben látszólag semmi sincsen. Ki küldi a csomagokat, és ki vagy mi áll valójában a háttérben? És hogyan kapcsolódik ehhez az egészhez a nanotechnológia? Ha tudni szeretnéd, nézd meg Jeff Renfroe és Marteinn Thorson filmjét, ami megadja számodra a válaszokat...

Tovább»

Megalkuvók

Kovács József, másodrendű állampolgár, a robot-összeszerelő üzem étkezdéjében ült egy kopottas priccsen, és éppen a reggelijéhez készülődött. Gondosan az asztalra terítette a piros-fehér kockás konyharuhát, majd a zsírpapírból – mérnöki precizitással – kiszedegette az édesanyja által csomagolt abált tokaszalonnát, kenyeret és méregzöld erős paprikát. Amikor elkészült a már-már teátrális művelettel, előhúzta nadrágjának zsebéből piros nyelű bicskáját, és a szalonnából gyakorlott mozdulattokkal a száraz kenyérre szelt néhány kockát. Tovább»

A blog mint az önkifejezés eszköze

Légy üdvözölve, látogató!

A zinternet megjelnése óta a háttérből sok arctalan ember szórja szét gondolatait a virtuális világba. Kinyílt az ajtó, de a lehetőség egyben felelősség is: amit kimondasz, mások számára irányt mutathat vagy formálhatja a tetteket. Ennek a ténynek tudatában indítom útjára blogom, melyben nem csak a világról alkotott gondolataimat szeretném közölni veletek, de itt teszem majd közzé azokat az írásaimat is, melyeket erre érdemesnek tartok.

Jó szórakozást!